Dyrvik Arkitekter | Dyrvik Arkitekter

Ledige lokaler i Grensen 3

Vi har lokaler til leie i Grensen 3!

Funkisgården fra 1932 ligger midt i Oslo, på hjørnet av Grensen og Grubbegata, kun et par minutters gange fra T-bane, trikk og buss. Vi er nabo til Stortorvets gjestgiveri og rett over gaten pusses gårdene opp med nye butikker på gateplan.

Vi leier hele 6. etasje, til våren flytter noen av våre leietagere ut og vi vil få plass til overs i første halvår 2021. Det er flotte lokaler med herlig utsikt over byens tak, og sørvestvendt fasade med masse lys inn i lokalene.
Vi har veldig lyst til å leie ut til noen som driver i samme bransje, og som vi eventuelt kan samarbeide med. Landskapsarkitekter, interiørarkitekter, arkitekter, designere eller andre fag som kompletterer oss.

Lokalet som helhet egner seg supert til større fellesarrangementer, fester, konferanser, temakvelder, workshops.

Vi kan tilby flotte lokaler med egne møterom, kjøkken og toaletter. I tillegg får dere tilgang til et felles møterom, spiserom og kjøkken. Lokalet vi leier ut er på ca 200 m2, men kan evt økes for å tilpasses ny leietager. I tillegg vil det være mulig å leie seg inn på et modellverksted. Flott inngang fra Grensen med trapp og heis opp til 6. etasje. I bakgården har vi sykkelparkering.

Ta kontakt med Halvor Bergan på tlf 92 28 71 82 eller e-post hb@dyrvik.no

Personvern og cookies