Dyrvik Arkitekter | Dyrvik Arkitekter

Nye partnere og assosierte partnere i Dyrvik Arkitekter AS

Dyrvik Arkitekter AS er 20 år og benytter anledningen til å endre eierskap og organisering, Dette medfører blant annet å styrke partnergruppen med to nye partnere og med syv nye assosierte partnere. Som et ledd i omstruktureringen, endres også eierstrukturen slik at alle ansatte kan gå inn på eiersiden.

-Vi er svært glade for å ha fått til denne nye organiseringen, etter en grundig intern prosess. Det har vært viktig for oss å gi alle muligheter til eierskap og medvirkning, og at vi samtidig sikrer at vi er handlekraftige med tydelige roller, sier Geir Dyrvik.

Eli Grønn og Torgeir Esmann er tatt opp som likeverdige partnere og supplerer Camilla Molden, Fridtjov Bergsgard, Halvor Bergan og Geir Dyrvik.

Eli og Torgeir har vært med på å bygge opp DAs vellykkede satsing på plan- og byggeoppgaver.

– Jeg gleder meg til å jobbe videre med vår satsing på plan og urbanisme. Vi har så mange flinke arkitekter på kontoret og jeg synes vår styrke er krysningen mellom bygg og plankompetanse, sier Eli Grønn

Både Torgeir og Eli har vært sentrale aktører i flere av DAs større og komplekse prosjekter og deres inntreden vil styrke og intensivere denne satsingen.

– Dyrvik har stor variasjon i type oppdrag og mange interessante prosjekter med et sterkt fokus på bærekraft. Jeg ser fram til å jobbe videre med byggeprosjekter og utvikling av kontoret som en del av partnergruppen, sier Torgeir Esmann.

De assosierte partnerne er Anders Sølver Ritto, Duncan Monaghan, Hedda Leivestad, Kjetil Boye Alfarnes, Knut Opperud, Kristin Uleberg Osnes og Tone Rødseth Haugen. Alle har spisskompetanse og prosjektledererfaring som gjør oss i stand til å øke vårt sterke fokus på arkitektonisk kvalitet, funksjonalitet og holdbarhet.

– At disse ni har sagt ja til å bli partnere og assosierte partnere, vil gi oss ytterligere styrke til en offensiv satsing på plan- og byggeoppgaver. De er alle ressurspersoner med høye menneskelige og faglige kvaliteter, og vi gleder oss til fremtiden, avslutter Geir Dyrvik entusiastisk.

Personvern og cookies